Ostoskorissa 0 tuotetta. Yhteensä: 0,00 € Ostoskori | Kassa

Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Ranuan Tenavakulma Ky

Rovaniementie 29, 97700 Ranua

y-tunnus 2177418-7

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Tenavakulman verkkokaupan asiakkaaksi, tilannut Tenavakulman verkkokaupasta tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Tenavakulman verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja käytetään ainoastaan tilausten käsittelyyn sekä uutiskirjeiden tilanneille lähetetään mahdollisesti uutiskirjeitä. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Tenavakulman omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Ranuan Tenavakulma Ky:n käytössä, paitsi Tenavakulman verkkokaupan käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa tilauksen maksun suorittamiseen tai luottopäätöksen tueksi.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Ranuan Tenavakulma Ky:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. 

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö estä tietojen poistamista.